Napjainkban szinte minden online történik, az esküvői fotózás is teljesen digitális lett. Az újságírás és a könyvkiadás is egyre nagyobb mértékben tolódik át a digitális világba. Mégis úgy gondolom, hogy az esküvői fotók méltó helye egy gyönyörű és igényes esküvői fotóalbum.

Mi az esküvői fotóalbum?
Egy olyan magas minőségű kézzel készült könyv, amely méltó helye az esküvői fotóitoknak. Az általam kínált összes esküvői fotóalbum a legmodernebb eljárással készül annak érdekében, hogy több generáció számára őrizze az emlékeket. Tartós kötés, prémium fotópapír, élethű színek jellemzik a könyveket. A kifogástalan minőség érdekében a legkiválóbb hazai és külföldi gyártókkal állok kapcsolatban.
Esküvői fotókönyv

Miért esküvői fotóalbum?

Az esküvői fotóalbum egy családi emlék.

Mindig jó érzéssel tölt el, amikor az ünnepek alkalmával előkerülnek a családi fotók és albumok. Jókat nevetünk, sztorizunk és emlékezünk. A feleségemmel a saját esküvői albumunkat is minden házassági évfordulón és karácsonykor végignézzük. Különleges élmény felidézni az esküvőnk jó hangulatát, elidőzni a kreatív fotók felett, és újraélni azokat a bensőséges pillanatokat, amikor örök hűséget fogadtunk egymásnak.

Az esküvői fotóalbum szép és stílusos.

Egy gyönyörű 30×30 cm méretű albumot kézben tartani teljesen más érzés, mint tableten végigpörgetni egy online galériát. A történet lényegét még jobban átadja egy jól felépített album, amely tényleg a legértékesebb képeket tartalmazza. A prémium fotópapírra laborált képek, a síkban nyíló oldalak, a gyönyörű borító és a könyv kézzelfoghatósága pedig még inkább emeli a bennük lévő képek értékét. Egy esküvő fényképei mindenképpen megérdemlik azt az eleganciát és minőséget, amelyet csak egy prémium minőségű fotóalbum nyújthat.

A technológia folyamatosan változik.

A technológia időről időre és nagyon gyorsan változik. 2001-ben, amikor elkezdtem esküvőket fotózni, akkor az esküvői anyagokat kezdetben CD, majd DVD lemezen adtam át a pároknak. Eltelt pár év, és most már sok ügyfelem pendrive-on sem kéri az esküvői fotóikat, elegendő számukra a privát online fiók, ahonnan bármikor letölthetik a képeiket. Nagyon fontos a megfelelő biztonsági másolat készítése ezekről a pótolhatatlan fényképekről, és a hagyományos esküvői album ennek az egyik legjobb módja. 20-30-40 év múlva valószínűleg a pendrive-ok hasonlóan elavultak lesznek, mint ma a floppy lemezek, és lehet, hogy a jelenleg piacvezető online felhőszolgáltató is már csak történelem lesz, az általuk tárolt fájlokkal együtt. Az általam kínált professzionális minőségű albumok kiváló minőségűek, tartós anyagokból készülnek, és kiváló ár-érték arányúak, melyek soha nem fognak elavulttá válni, függetlenül attól, hogy mennyire változik a technológia.