Esküvői fotózás

Kedves Jegyespár!

Engedjétek meg, hogy röviden bemutassam esküvői fotós szolgáltatásaimat, és egyben válaszoljak a leggyakrabban felmerülő kérdésekre. Amennyiben még csak a nyitólapon található képeimet láttátok, ajánlom figyelmetekbe az esküvői fotógalériámat és Facebook oldalamat is.

Esküvő fotózás

Örömmel vállalom esküvők fotózását az ország egész területén. Az esküvő napját akár már a készülődéstől dokumentálom, és rugalmasan kezelem a párok, vendégek kéréseit. Az eseményeken alkalomhoz illő öltözetben, diszkréten végzem a munkámat. Célom, hogy esztétikus formában adhassam át a Nagy Nap legszebb pillanatait megörökítő képeket, örömet okozva ezzel a pároknak és családjuknak.

Kreatív fotózás

Az esküvő napján, vagy igény esetén az azt megelőző napon a kiválasztott helyszíneken készítek fényképeket Rólatok. Letisztult, érzelmes, és időtálló képek készítése a célom, amelyeket évek múlva is szívesen vesztek majd elő. Boldogság, szeretet, harmónia, vidámság, elsősorban ezeket az érzelmeket szeretném visszaadni a képeimmel. A fotózás alatt kreatív kompozíciókkal és perspektívákkal igyekszem még különlegesebbé tenni a megörökített pillanatokat.

Jegyes fotózás

Az esküvő előtti hetekben lehetőségetek nyílik jegyes fotózásra is, amely nagyszerű alkalom arra, hogy készüljön egy kötetlenebb fotósorozat kettőtökről, az esküvői ruhától kényelmesebb, hétköznapi öltözetben. A jegyes fotózás nagyszerű alkalom arra is, hogy az esküvő előtt egy kicsit megismerjük egymást, és bőséges időt tudjunk fordítani a számotokra előnyös, Nektek tetsző beállítások megkeresésére. A jegyes fotók is olyan színvonalú kidolgozással készülnek mint az esküvői képek.

Technikai háttér

Egy esküvő fotózása megismételhetetlen esemény, ezért kiemelt figyelmet fordítok a felszerelésem minőségére. Minden megbízásomra két professzionális Full Frame szenzorú fényképezőgéppel és tartalék gépvázzal érkezek.  A képalkotáshoz prémium képminőségű L szériás Canon zoom és fényerős fix objektíveket használok. Az utómunkálatok során színhelyes eszközökön dolgozok, így az átadott képek színvilága élethű lesz.

Utómunkálatok

A végleges esküvői fotóanyag egy alapos válogatás és utómunka után készül el, amely során az összes fotót egyesével retusálom. A fotók színét, kontrasztját és egyéb paramétereit finomhangolom, majd a képekre nem illő, zavaró részeket eltávolítom. A színes képek mellett kidolgozok fekete-fehér és különleges színvilágú, művészi hatású képvariációkat is. Az esetleges  bőrhibákat is javítom, de szeretek megmaradni a természetességénél.

Az elkészült esküvői fotók átadása

Az alábbi médiumoknak az elkészítését  az esküvő fotózás ára minden esetben tartalmazza:

  • Online fotógaléria (jelszóval védve)
  • Kis felbontású fényképek (közösségi oldalakra optimalizálva)
  • Nagy felbontású fényképek (amelyekből nagy méretű papírképeket hívhattok elő)
  • Full HD felbontású zenés diavetítés (számítógépen vagy HD médialejátszón tekinthető meg)
  • A zenés diavetítés online elérhetősége Full HD felbontásban (jelszóval védve)

Fotókönyv, Fine Art Album

A kedvenc fotóitokból kérhettek egyedi tervezésű fotókönyvet is. Választhattok kiváló ár-érték arányú kemény borítású fotókönyvet, vagy prémium minőségű Fine Art Albumot több száz féle borító variációval, síkban nyíló lapokkal, a legmagasabb igényeket is kielégítő minőségben. 

Díjazás

Minden esküvő egy különleges, egyszeri esemény, ezért az árak is minden esetben egyediek. Ajánlatot csak az esküvő részleteinek ismeretében tudok készíteni, ezért ha tetszenek a képeim, és szívesen bíznátok meg az esküvőtök fotózásával, akkor örömmel fogadom ajánlatkéréseteket.